0

Jeg heter Ida Cathrine Østli , er 21 år ,jeg er født 24 September 1993.  kommer fra bøn i eidsvoll og har verdens beste kjæreste noen sinne.
Her skriver jeg litt om meg selv sånn at dere skal får et lite innblikk om meg . Jeg har hatt denne bloggen i litt over 3 år , å blogget av og på siden da.
jeg begynte å blogge når jeg ble hobby modell for modelfactory.no og Erlend Stokkedal. Siden da har jeg hatt noen oppdrag for VImenn , Gatebil , OMAG.NO / Onlinemagasinet, Jarl Goli , LedBoyz , musikk video for Staysman & Lazz - Se så  glad nissen er ( Videoen finner du HER ) og Sidesprang - Det ekke sunnt ( Videoen finner du HER ). Jeg har vært med i FHM Forsidejakten og ViMenn Piken 2014. Har vært i ViMenn 2 ganger  og FHM 1 gang. Å jeg er for øyeblikket med i LilleFrekke.no

På denne bloggen  skriver jeg om alt mulig, mest om hverdagen min ,Makeup, Does and don'ts , innkjøpene jeg gjør, produktene jeg bruker og jeg kan anbefale dere. Dette er en typisk "Rosa" blogg  som mange av dere ville kalt det :)


Email  - Blackwidow@hotmail.no

Facebook  - Ida Cathrine Østli

Du kommer rett til facebook siden min HER


Om det gjelder Modell Oppdrag så er det KUNN seriøse hendvendelser.

Jeg tar oppdrag som Event Jobb , Photoshoots, Musikkvideoer og Reklame . Kan ta andre oppdrag også men det kommer ann på hva det er

 
 Skrevet 21.11.2013 Klokka 18:01

Skriv en ny kommentar
hits