0

Igår var jeg på min første fotoshoot med gjengen fra lillefrekke , jeg har vært på en før men det var prøve shoot for å se om jeg kunne bli en av frekke gjengen .
Det hele startet med at jeg skulle sitte på med Silje yri , ei veteran i lillefrekke ;)  Det var veldig gøy for den dama er ikke god for fem flate øre og det verste av alt så er a helt rå på å parodiere  Edel, fra Drit seint med Edel ! ho har til og med laget et eget dikt haha å det var faktisk drit bra! samma stemme som Edel har a å  .

Å ho liker jo ikke å kjøre bil, det sa a jo klart ifra om . å etter litt feil kjøring, feil giring , kveling av bil kom vi endelig fram til Ikon studio . Å jeg har gleda meg leeenge til denne shooten , for mange av jentene fra lillefrekke var der og det er koselig når vi er en gjeng . Også skulle vi jo ha 2 forskjellige shooter , en Juleshoot for advents kalenderen som kommer til jul også en Produkt shoot / Lær shoot . Så alt i alt var det en veldig bra og koselig dag igår , for ikke å snakke om hvor sliten man blir etter en shoot. 

Det er så mye som skjer hele tiden , full fart med bytting av klær sminke, hår , fram og til bake i et sett . De fleste vil ikke tro at det er slitsom "vi står jo tross alt bare forran kameraet" men det er mere enn bare å stå der , det kan jeg skrive under på .

Jeg var hjemme rundt 8 tiden , var en tur på senteret før jeg dro hjem og leverte noen jobb søknader litt her og der. så håper jeg får noe napp snart !!!!!
Å endelig kom jeg meg hjem og var så så urolig sliten og trøtt , så jeg tok meg en Battery i håp om å vokne litt . Men det kicka inn litt i det seine laget , selvfølgelig når jeg skulle legge meg så jeg var oppe til litt over 2 *Tommel opp for meg *

ALT jentene har på seg er fra lillefrekke .

Masken min finner dere HER♥ 

Lær vesten min finner dere HER♥  

Lær skjørtet finner dere HER♥

Støvlettene finner dere HER♥ 

 

 # Ida Cathrine

Skrevet 02.11.2014 Klokka 14:44

Skriv en ny kommentar
hits