0

Til min store overraskelse så var føreste gatebil treffet ganske så rolig , eller gatebil tilstandene rundt om var sånn som det alltid har vært . men for min egen del så var det ganske så rolig, lite drikking og det gikk helt greit . eller jeg tok den ganske greit ut på fredagen , vondt i smile muskelen enda . men de andre dagene så var det "tidlig" kvelden og bare en dram eller to . 
Driiit deilig å vokne opplagt og ikke fyllesjuk hver eneste dag hehe

men fra "spøk" til alvor . jeg tok usedvanlig lite bilder av Robin denne helgen , enten så satt jeg på eller så filma jeg de runa han kjørte . men noe ble det hvertfall .

 

Først og fremst så har vi Teemu Peltola fra Black smoke racing og Fredrik Myhre i twin i NM . Som du ser så har Teemu fått en liten beauty mark å det kommer av at han kjørte i ræva på Fredrik når det var Fredrik som var leading. 

Fredrik var det som gikk videre her :) 

 

 

Her har vi Ismail Salih og Fredrik i finalen .
Myrhe tok 2 plassen og Ismail 1 :) følger runet til Ismail var definisjonen på et perfekt følger run, så det var vell fortjent  uten tvil en RÅ sjåfør

 

Anette klar for å leke litt på banen med Uhyret Myhre 

 

Tryggvi i Harshaus Racing tar trille tur med barnevogn til et helt annet nivå 

 

En av de råeste sjåførene i norge til dags dato , In my opinion. Er Kennet Nornes det er aldri et kjedelig run eller trenings runde med denne karn , å sånn som de sier LADDA PAO!!!

 

Så var det tid for Våler Sladden , å han som gikk av med Seieren var Emil Bogen .
Vi skulle så gjerne dratt inn seieren selv men det ble brått litt glatt på bana , men vell fortjent til bogen :D

 

Så til Petter Eriksen som var ganske så uheldig , gjorde det veldig bra i kvalifiseringene , fikk en 1 i kvall i NM og en 3 i kvall Våler Sladden . Den var noen utfordringer langs veien der også men toppen av kransekaka kom i våler sladden da mellomakslingen røyk .

 

Her har vi ene gatebilen etter den andre , snakk om moralsk støtte når en kjører ut ;)

 

Også bolla mi som har en pep talk med han Far .

 


 

 # Ida Cathrine

Skrevet 26.05.2015 Klokka 18:27

Skriv en ny kommentar
hits